Spørgsmål og Svar

Læs nedenstående før du sender os en email. Måske finder du svaret her.

Hvad koster det i fragt?

Det koster ca. 40 kr at få leveret varen til din adresse. Men det afhænger af pakkens størrelse og vægt. Prisen på fra i webshoppen er kun vejledende og såfremt din pakke vejer mere end standardvægten, så vil vi kontakte dig for at høre nærmere.

Which payment methods are accepted in the Online Shop?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

Hvor lang tid tager leveringen?

Leveringen tager 4-10 alm. arbejdsdage, afhængig af ekspeditionstiden. Typisk, tager det kun 2-3 dage at få leveret varen, fra det tidspunkt vi modtager din betaling.

Er mine data beskyttede?

Ja! Absolut. Det er helt sikkert at handle i vores webshop, fordi vi bruger SSL kryptering og opbevarer ikke data uden din tilladelse. Alle dankort/Visa betalinger er sikrede. Det samme gælder når du betaler med MobilePay eller bankoverførsel.

Kan man handle i den fysiske butik?

Nej, desværre har vi ikke en fysisk butik, men kun en webshop. Så du kan desværre ikke komme forbi og afprøve varerne. Dog, kan du efter aftale prøve varen ved at henvende dig til os. Vi er tilknyttet Vejle Kampsport Center, som har egne lokaler i Vejle.

Hvordan returnerer jeg mine varer?

Du kontakter os, såfremt du ønsker at bytte eller returnere varen. Du har 14 dages returret, hvis du afleverer varen i original og ubrugt stand. Vi hjælper dig gerne med at finde en tilsvarende vare.

Hvordan finder jeg ud af om jeg passer dragten?

Vi hjælper dig bedst muligt for at finde den helt rigtige størrelse. Send os en email og vi vil guide dig igennem. Ellers skal du prøve vores størrelsesguide.

Send os en email