På denne side finder du de oftest stillede spørgsmål. Er du i tvivl eller kan du ikke finde svaret herunder, så send os gerne en email: info@karatedragter.dk 

FAQ

Hvornår får jeg mine varer?

Vi sender typisk varerne dagen efter vi modtager din betaling. Hvis varen ikke er på lager, så sender vi direkte fra centrallageret, hvilket tager 4-10 arbejdsdage.

Hvor kan jeg hente mine varer?

Vi sender varerne på den billigeste måde, typisk med DAO. Du kan hente din vare hos en DAO pakkeshop. Så snart vi sender varen får du besked om, hvor og hvornår du kan hente din vare.

Hvad koster forsendelsen?

Standardprisen for en forsendelse koster 40 kr, men er afhængig af vægt og størrelse. Såfremt din varer koster mere i forsende, så vil vi kontakte dig for at informere om dette.

Hvor finder jeg mit login?

Du kan altid genskabe dit login ved at anmode om det. Alternativt kontakt os, hvis du er i tvivl.

Hvor finder jeg min kvittering?

Kvitteringen sendes til din email. Du kan også logge ind på din profil og se din historik. Du er også velkommen til at skrive os en email: info@karatedragter.dk

Hvordan returnerer jeg en vare?

Det er ret nemt. Send os en email og beskriv hvorfor du ønsker at returnere varen. Send varen til os, og vi vil returnere beløbet. Du betaler selv for returfragten.